top of page

Compassion-kursus for kvinder: Genfind dit indre feminine kompas!

Opdateret: 17. okt. 2022


Compassion-kursus for kvinder: Genfind dit indre feminine kompas familieklinikken
Compassion-kursus for kvinder: Genfind dit indre feminine kompas

Kender du det? Hverdagen kører derudad, og det føles lidt som om den ene dag tager den anden. Men selv om dagene tager hinanden, så er det alligevel ren overlevelse at komme igennem.


Denne følelse af, at livet kører på ren overlevelse, gør dig træt og trist, og det er svært at se en ende på denne tilstand.


Dette er noget, jeg hører fra rigtig mange, der kommer til mig. Med det samfund, vi lever i i dag, kan det nogle gange være rigtig svært at følge med, når både job, veninder, familie, kærlighed, fritidsinteresser skal passes.


Vi løber stærkt, og får vi ikke nok pauser, så ender vi ud i et vedvarende overlevelsesmode. Og får mange betyder det, at ens lunte er kortere, flere konflikter opstår, og man er omgivet af konstant uro.


Og det er der en særlig grund til!


De tre følelsesregulerende systemer

Kort fortalt, så har vi tre følelsesregulerende systemer i hjernen, som vi rent biologisk er udstyret med for at sikre udvikling og overlevelse. Hvert af de tre systemer er medvirkende til at udløse forskellige signalstoffer, som udskilles, alt efter hvilken situation og handling det kræver.


Du kender det eksempelvis, når du er i en situation, hvor din hjerne opfatter en pludselig fare, og signalstoffet adrenalin udskilles. Du mærker det ved at dine sanser skærpes, og dit åndedræt og hjerte til at hamre derudaf. Det er dit trusselsystem, der er på vagt.


Dette system er til for, at vi kan overleve farer. Men systemet er også bygget efter, at faren kun er midlertidig, og her kommer de andre systemer ind for at skabe balance i din krop.


Når du føler, at hverdagen er blevet ren overlevelse, så er det, fordi du ikke har balance i systemerne – du bliver bare hængende i trusselsystemet.


Men bare rolig. Du kan faktisk få balance og ro i sindet gennem et helt simpelt værktøj.


Compassion: Sådan får du balance i de tre systemer

I Familieklinikken har vi rigtig meget positiv erfaring med brugen af Compassion Fokuseret Terapi, som er en effektfuld og evidensbaseret kognitiv metode, som tager udgangspunkt i de tre følelsessystemer, og træner dig til at få balance i systemerne.


Compassion er en strategi, som hjælper til at håndtere pressede situationer samt forebygge og lindre uro, så vi kan være mere nærværende overfor vores nærmeste og finde glæden ved livet.


Særligt til dig som kvinde

Jeg har gennem mange år hjulpet mange kvinder i individuelle samt gruppeforløb med at genfinde integritet og livsglæden igen, og på den baggrund har jeg udviklet ”det feminine kompas”, som er Compasssion Fokuseret Terapi, som har særligt fokus på at skabe feminimt flow og balance i indre ressourcer i forhold til ydre krav og aktivitet.


Det er også et forløb, som træner dig i at genfinde adgang til den Intuitive Intelligens, som er en dyb core i vores system, som støtter og vejleder den enkelte kvinde i at træffe hensigtsmæssige valg og bevidstgøre energikrævende mønstre. Målet er, at du som kvinde genfinder en ro og glæde i den, du er i dit liv lige her og nu. 


Mit mini kursus i Compassion for kvinder fås som e-bog, så du kan gøre brug af værktøjet, når det passer dig.

Kurset giver dig:

  • En introduktion til Compassion begrebet og hvilken indflydelse de tre følelsessystemer har på dig som kvinde

  • Refleksionsspørgsmål, der hjælper dig til at tænke Compassion ind i hverdagen

  • Øvelser, der hjælper dig til at skabe balance i hverdagen


Lyder det som noget for dig?Du får viden, værktøjer, spørgsmål til reflektion samt praktisk øvelser, du kan bruge lige her og nu!

2 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page