Individuel terapi
Der kan være mange grunde til at opsøge individuel terapi, men for mange af dem, som vi arbejder med, handler det om, at nogle ståsteder i livet har rykket sig. At man ikke længere kan genkende sig selv, eller at man har behov for hjælp og støtte til at nå de ønsker og mål, man har for livet.
I nogle tilfælde er det dog konkrete hændelser eller handlingsmønstre, som man ønsker at arbejde med. Det kan være traumer, der er aktuelle og akutte eller påført tidligere i livet, eller der kan være tale om tilknytningsmønstre fra barndommen, der bliver ved med at spænde ben i voksenlivet.
Hvis du er i tvivl, om individuel terapi er det, du leder efter, så er du velkommen til at booke en indledende samtale, hvor vi kan tale om mulighederne.
Vi er her for dig
Hvem kan have behov for individuel terapi?
De fleste af os lever efterhånden et liv, hvor der løbende skal træffes mange til- og fravalg. Ofte jonglerer vi også med både karriere og familieliv, og nogle gange kommer stress eller andre diagnoser også ind i billedet. Det betyder, at det for mange kan være tiltræng med et pausested, hvor tankerne kan redes ud og man kan få støtte og hjælp til at finde det ståsted, man træffer sin beslutninger fra. Vi hjælper både mænd og kvinder, typisk i alderen mellem 35 og 55, hvor livet har for mange haft ekstra mange udfordringer. Og også med helt almindelige hverdagsproblematikker. Derudover hjælper vi mange børn og unge i alle aldre, som Den yngste, vi har hjulpet, var blot 4 år. Børn og unge kommer ofte hos os, fordi de mistrives i skolen, har begyndende angst-symptomer eller fordi der sker forskydninger i familielivet, måske pga. skilsmisse eller sygdom, som kan være svære at håndtere selv.
Vi arbejder bl.a. med:
Livsovergange
-
Sygdom / dødsfald
-
Livskriser
-
Fyring / arbejdsløshed
-
Skilsmisse
-
Finde mening på trods
Karriere og job
-
Trivsel og glæde
-
Karriereønsker
-
Kollegaskab
-
Stress og uro
-
Følelsen af fastlåsthed
Identitet og Familieliv
-
Tilknytningstemaer
-
Ressourcer og udfordringer
-
Partner og familieliv
-
Grænsesætning
-
Uhensigtsmæssige mønstre