HVEM ER JEG?

LINEA BARTHOLIN

Familieklinikken drives dagligt af indehaver, mig, Linea Bartholin. Jeg bor med min familie på en gård beliggende på Orø. Jeg har klinik både på Orø og på Amtmandsvej 1, i Holbæk, tæt ved Holbæk sygehus.

Klinikken har første februar 2021 sagt velkommen til Christina Isabelle Bjerre, som er psykolog. Hun skal blandt andet i samarbejde med mig køre Cool Kids og Chilled forløb-individuelt og gruppe fra maj/juni 2021, hvis Corona tillader det! Mere info følger! 

Glæder mig meget til at kickstarte samarbejdet!

 

Jeg har en solid psykologisk og pædagogisk viden og erfaring med relation-og terapeutisk arbejde gennem 25 år med mennesker - store som små –  både individuelt og i gruppesammenhænge. 

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og en Kandidat i Pædagogik og Psykologi, samt en psyke- og bevægelsesterapeutisk efteruddannelse gennem Moving Cycle Institute USA.

Jeg er endvidere uddannet Cool Kids vejleder og certificeret træner i Friends Resilience Programmet. Til april 2021 påbegynder jeg en efteruddannelse til Traumeterapeut. 

 

Ved siden af mit terapeutiske arbejde i klinikken, arbejder jeg som familiekonsulent hos Moustgaards Familiebånd. 

Yderligere kan jeg berette, at jeg gennem flere år har arbejdet som terapeut på Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk klinik i Roskilde, hvor jeg har kørt Cool Kids og Chilled gruppeforløb, samt individuelle forløb for børn, unge og deres familier.  

 

Min erfaring rummer også mange år som konsulent for særligt udsatte unge og voksne med lavt selvværd, angstproblematikker og almene psykologiske udfordringer med at genfinde trivsel og ressourcer til opstarte uddannelse og komme i beskæftigelse. 

 

Yderligere har jeg været underviser på erhvervsskolen ZBC, i EUX psykologi og pædagogik. Sideløbende med undervisningen har jeg fungeret som elevcoach og SPS vejleder (special pædagogisk støtte) 

 

Jeg brænder for arbejdet med mennesker i udvikling, store som små. Det er yderst vigtigt for mig, både fagligt og personligt, at gøre en mærkbar forskel!

Endelig har det har altid faldet mig naturligt at inddrage min intuition og evne til at aflæse andre mennesker som redskaber til at skabe klarhed og retning i mit terapeutiske arbejde med den enkelte klient.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere viden om min rådgivning, så er du velkommen til at kontakte Familieklinikken på linea@familieklinikken.dk eller telefon 41406073.

 

Glæder mig til at gøre en forskel for dig og din familie i Familieklinikken! 

 

På glædeligt genhør

 

Linea Bartholin

Kom med på nyhedsbrevet

Tak for din tilmelding!