HVEM ER JEG?

LINEA BARTHOLIN

Bag virksomheden Familieklinikken - Fokus på relationer står jeg – Linea Bartholin. Jeg bor med min familie på en gård beliggende på Orø. Jeg har klinik på Orø og på Amtmandsvej 1, i Holbæk, tæt ved Holbæk sygehus.

 

Jeg har en solid psykologisk og pædagogisk viden og erfaring med relationsarbejde gennem 20 år med mennesker - store som små –  både individuelt og i gruppesammenhænge. 

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og en Kandidat i Pædagogik og Psykologi, samt en psyke- og bevægelsesterapeutisk efteruddannelse gennem Moving Cycle Institute USA.

Jeg er endvidere uddannet Cool Kids vejleder og certificeret træner i Friends Resilience Programmet.  

 

Ved siden af mit terapeutiske arbejde i min klinik, er jeg coach i AS3, hvor min funktion er at hjælpe mennesker med at genfinde ressourcer og trivsel, med henblik på tilbagevenden til arbejdsmarkedet. 

Jeg har gennem flere år arbejdet som terapeut på Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk klinik i Roskilde, hvor jeg har kørt Cool Kids og Chilled gruppeforløb samt individuelle forløb for børn, unge og deres familier.  

 

Jeg har også mange års erfaring som konsulent for særligt udsatte unge og voksne med lavt selvværd, angstproblematikker og almene psykologiske udfordringer, samt nedsat funktionsniveau. Jeg har vejledt unge og voksne i kommunale beskæftigelses- og uddannelsesforløb herunder individuelle og gruppeforløb, i forhold til skole, uddannelse og beskæftigelse.

 

Min erfaring dækker også min tid som underviser på erhvervsskolen ZBC, hvor jeg har undervist i EUX psykologi og pædagogik. Ved siden af undervisningen har jeg fungeret som elevcoach og SPS vejleder (special pædagogisk støtte) inden jeg gik delvis selvstændig i april 2017 med Familieklinikken. 

 

Jeg brænder for arbejdet med mennesker i udvikling, store som små. Det er yderst vigtigt for mig, både fagligt og personligt, at gøre en mærkbar forskel, for dem som henvender sig til Familieklinikken.

Endelig har det har altid faldet mig naturligt at inddrage min intuition og evne til at aflæse andre mennesker som redskaber til at skabe klarhed og retning i mit terapeutiske arbejde med den enkelte klient.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere viden om min rådgivning, så er du velkommen til at kontakte Familieklinikken på linea@familieklinikken.dk eller telefon 41406073.

 

Glæder mig til at gøre en forskel for dig og din familie.

 

På genhør

 

Linea Bartholin

Kattekærstrædet 18, 4305 Orø

Amtmandsvej 1, st., 4300 Holbæk

  • Facebook - Hvid Circle

Copyright (c) 2020 - Familieklinikken.dk