Kattekærstrædet 18, 4305 Orø

Amtmandsvej 1, 4300 Holbæk

  • Facebook - Hvid Circle

HVEM ER JEG?

LINEA BARTHOLIN

Bag virksomheden Familieklinikken - Fokus på relationer står jeg – Linea Bartholin. Jeg er gift med Nikolaj på 12. år, har en søn på 12 og en bonus-søn på 20 år. Vi er bosat på Orø-Isefjordens Perle, hvor vi har boet i snart 6 år på vores trelængede gård. Jeg har klinik hjemme og på Amtmandsvej tæt ved Holbæk st.

 

Jeg har en solid psykologisk og pædagogisk viden og erfaring med relationsarbejde gennem 20 år med mennesker-store som små– både individuelt og i gruppesammenhænge. 

 

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og en Kandidat i Pædagogik og Psykologi, samt en psyke- og bevægelsesterapeutisk efteruddannelse gennem Moving Cycle Institute USA.

Jeg er endvidere uddannet Cool Kids vejleder og certificeret træner i Friends Resilience Programmet.  

 

Ved siden af arbejdet i min klinik, er jeg på Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk klinik i Roskilde, hvor jeg arbejder som terapeut på Cool Kids og Chilled grupperne for både børn, unge og deres familier, samt individuelle forløb. 

 

Jeg har mange års erfaring som konsulent for særligt psykisk sårbare unge og voksne med lavt selvværd, angstproblematikker og almene psykologiske udfordringer, samt nedsat funktionsniveau. Jeg har vejledt og undervist ovenstående unge og voksne i kommunale beskæftigelses- og uddannelsesforløb herunder individuelle og gruppeforløb, i forhold til skole, uddannelse og arbejdsmarked.

 

Jeg har senest været ansat som udviklingskonsulent og underviser på erhversskolen ZBC, hvor jeg har undervist i EUX psykologi og pædagogik. Ved siden af undervisningen har jeg fungeret som elevcoach og SPS vejleder (special pædagogisk støtte) inden jeg gik delvis selvstændig i april 2017.

 

Der er ingen tvivl om, at jeg brænder for arbejdet med mennesker og gør en mærkbar forskel, især for de børn, unge og deres familier, som er udfordret med angst.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere viden om min rådgivning? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

 

Glæder mig til at gøre en forskel for dig og din familie.

 

På genhør

 

Linea Bartholin