BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA

vectorstock_6858748.jpg

Familieklinikken passer godt på dine personlige oplysninger. Vores systemer lever op til den nye europæiske persondataforordning (GDPR 2018).

 

Det er kun os, der ser oplysningerne, vi har tavshedspligt og opbevarer data på følgende måde:

 

Som en del af dit forløb, kan vi udfylde en journal. Alle vores journaler opbevares efter gældende sikkerhedsregler hos Terapeutbookings databehandlingssystem, som klinikken har en databehandlingsaftale med. Terapeutbookings databehandlingssystem er godkendt og sikret til dette formål.

 

Personlige fysiske dokumenter skannes og ligges ind som filer under klienten i Terapeutbookings databehandlingssystem. Det fysiske dokument tilintetgøres herefter. Indsamlede oplysninger i Terapeutbookingssystemet slettes 2 år efter sidste session.

 

Hvis du handler i vores online butik, og betaler gennem en af vores samarbejdspartnere STRIPE, kan du se information omkring deres politik omkring opbevaring og behandling af dine data her: Stripe Privacy Policy

Vi indsamler ingen oplysninger uden dit samtykke (via samtykkeerklæring i Terapeutbooking).

 

Vi kommunikerer med dig/jer via krypteret mailsystem (via Terapeutbooking).

 

Vi har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til dit forløb.

 

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid.