top of page

BEHANDLING AF PERSONLIGE DATA

GDPR personlige data familieklinikken

Vi passer godt på dine data

Familieklinikken passer godt på dine personlige oplysninger. Vores systemer lever op til den nye europæiske persondataforordning (GDPR 2018).

 

Det er kun os, der ser oplysningerne, vi har tavshedspligt og opbevarer data på følgende måde:

 

Som en del af dit forløb, kan vi udfylde en journal. Alle vores journaler opbevares efter gældende sikkerhedsregler hos Terapeutbookings databehandlingssystem, som klinikken har en databehandlingsaftale med. Terapeutbookings databehandlingssystem er godkendt og sikret til dette formål.

 

Personlige fysiske dokumenter skannes og ligges ind som filer under klienten i Terapeutbookings databehandlingssystem. Det fysiske dokument tilintetgøres herefter. Indsamlede oplysninger i Terapeutbookingssystemet slettes 2 år efter sidste session.

 

Hvis du handler i vores online butik, og betaler gennem en af vores samarbejdspartnere STRIPE, kan du se information omkring deres politik omkring opbevaring og behandling af dine data her: Stripe Privacy Policy

Vi indsamler ingen oplysninger uden dit samtykke (via samtykkeerklæring i Terapeutbooking).

 

Vi kommunikerer med dig/jer via krypteret mailsystem når det gælder personlige oplysninger (via Terapeutbooking).

Vi har tavshedspligt og anvender udelukkende de indsamlede oplysninger til dit forløb.

 

Du har ret til indsigt i de indsamlede data og har ret til at bede om sletning og kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid.

Nyhedsbrev

Hvis du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Vi behandler din e-mailadresse, navn og oplysningerne om dine aktiviteter hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.


Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på linea@familieklinikken.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.


Familieklinikken.dk er hostet på Wix.com -platformen. Wix.com er en online platform, der bl.a. giver os mulighed for at sende nyhedsbreve til dig. Dine data gemmes muligvis via Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com -applikationer. De gemmer dine data på sikre servere bag en firewall.
 

bottom of page