top of page

10 tips til sommerferie med familien!

Opdateret: 17. okt. 2022

1. Gå off-line for at gå on-line i nærvær med dig selv og dine nærmeste. Aftal med dig selv et tidspunkt på dagen eller ugen hvor du evt. tjekker beskeder, mails eller sociale medier. Du skal nok blive fundet, hvis det vigtigt☺

2. Sanse dag. Beslut hvilken en af jeres sanser som skal stimuleres lige præcis den dag, fx smagesansen hvor I sammen tilbereder god snacks og måltider som I nyder til fulde. Hver dag kan I begynde med en beslutning, om hvilken sans der skal have opmærksomhed lige præcis den dag.

3. Gå den tur i skoven eller stranden som I ikke får gjort til daglig. Gå den med opmærksomhed. Snak om det I ser og sanser.

4. Giv hinanden en let massage. Berøring stimulerer oxytociner og styrker jeres relation.

5. Besøg jeres ynglings museum, cafe, seværdighed, vær turist i egen by. Find små lokale historier, det vækker stolthed og nysgerrighed i børnene ifht deres nære miljø.

6. Værdsættelsesdag af jeres familie. Gør det som I er rigtig gode til sammen, hvor I morer og hygger jer sammen.

7. Gør noget spontant, bryd jeres c

10 tips til sommerferie med familien familieklinikken
10 tips til sommerferie med familien

omfort zone, gå en anden vej end I plejer, vær NYSGERRIG!

8. SYND. Nej tænker I, hvad er nu det. Jo køb den lækre kage, slik, pizza som I længe har gået udenom selvom tænderne løber i vand. Nyd den!

9. TRÆK VEJERET! Vi glemmer det ofte det mest essentielle i vores liv, som er vores livsnerve, nemlig vores vejrtrækning…

10. Gør noget for nogle andre, fx miljøet. Gå en tur langs vandet og samle affald sammen. Få en snak om det som rør sig i børnene.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page