top of page

PAR & INDIVIDUEL

Det får I med parterapi:

 • Gratis uforpligtende intro samtale på telefon (41 40 60 73)

 

 • Målrettede samtaler der handler om jer og hvordan I bedst muligt kommer videre i jeres situation.

 

 • En kompetent terapeut med mange års erfaring indenfor terapi og coaching

 

 • Flexibilitet ved afholdelse af møder - fysisk, telefon, Skype/Messenger

 

Pris pr. session (60 minutter): 1200 kr

eller

KLIPPEKORT til 3 x 60 minutter: 3300 kr - SPAR 300 kr

Betales via MobilePay 962264

Øvrige Vilkår omkring sessioner, betaling mv.

Det får du med individuel terapi:

 • Gratis uforpligtende intro samtale på telefon (41 40 60 73)

 

 • Målrettede samtaler der handler om dig og hvordan du bedst muligt kommer videre i din situation.

 • En kompetent terapeut med mange års erfaring indenfor terapi og coaching

 • Flexibilitet ved afholdelse af møder - fysisk, telefon, Skype/Messenger

 

Pris pr. session (60 minutter): 1050 kr

eller

KLIPPEKORT til 3 x 60 minutter: 2790 kr - SPAR 360 kr

Øvrige Vilkår omkring sessioner, betaling mv.

Par- & Individuel terapi

I Familieklinikken er det muligt at få sessioner som par såvel som individuel. 

 

Par sessioner

Der er ingen tvivl om, at vanskeligheder i parforholdet har betydning for hele familiens trivsel. Derfor oplever jeg , at flere henvender sig, for at få hjælp inden det går galt. Hos Familieklinikken taler vi om, hvad der rør sig i jeres samliv. Det kan være, at I er igennem en svær periode. At konflikterne skyldes, sårede følelser, fx utroskab, jalousi, skilsmisse, tab af nære relationer, fyring, manglende intimitet og nærvær eller måske er I bare er kørt surt i hverdagens trummerum. 


I par-terapi lægger Familieklinikken vægt på, at der er en støttende og tillidsfuld atmosfære, hvor tonen er anerkendende og medfølende. I guides gennem samtalerne, så der er plads til, at den enkelte får sat ord på de følelser og tanker, som fylder i den aktuelle situation.

Familieklinikkens metoder og vejledning

Sammen med jer finder jeg ud af, hvilke udfordringer og ressourcer I har til rådighed. i jeres parforhold Jeg aflæser og arbejder med relationerne i jeres relation udfra egen udviklet metode, “RelationsOpstilling-RO”. I "RelationsOpstilling-RO" undersøger Familieklinikken relationernes betydning for manglende trivsel. I relationsopstillingsmetoden tydeliggøre relationernes energimæssige indbyrdes forhold sig på flere niveauer og ikke-hensigsmæssige mønstre, tilknytninger og blokeringer kan synliggøre sig. Målet er at bevidstgøre sunde handlemønstre, ressoucer og robusthed hos jer som par.  

Familieklinikken undersøger dit og jeres parforholds kommunikationform, system og dynamik. Hertil knytter jeg metoden Compassion Fokuseret Terapi  som er medfølelsesfokuseret terapeutisk metode, som bidrager med selvforståelse og tilfredshed hos den enkelte og parforholdet som helhed.

Gennem vejledning og praktiske øvelser arbejder vi på, at I kan skabe det parforhold, som I ønsker at leve.

Individuelle sessioner

Familieklinikken tilbyder også terapeutiske forløb til voksne, som har behandlingsbehov i forhold til følgende:

 • OCD 

 • Angst

 • Stress

 • Depression

 • Social angst

 • Traumer

 • Angstanfald

I et behandlingsforløb af ovennævnte reaktioner anvendes kognitiv terapi, som undersøger forbindelsen mellem tanker, følelser, adfærd og krop i relationen til sig selv og omverden. Kognitiv terapi bidrager med konkrete metoder og strategier til håndtering af angst. 

Familieklinikken supplerer den kognitive terapi med egen metode "RelationsOpstilling-RO" og Compassion Fokuseret Terapi,

"RelationsOpstilling-RO" synliggøre relationernes betydning for udvikling af angst og manglende trivsel som følge. Metoden undersøger relationernes energimæssige indbyrdes forhold på flere niveauer. Den tydeliggøre ikke-hensigsmæssige mønstre, tilknytninger og blokeringer. Målet er at bevidstgøre sunde handlemønstre, ressoucer og robusthed hos den enkelte.   

 

Compassion Fokuseret Terapi  er en evidensbaseret virkningsfuld terapeutisk kognitiv metode, som understøtter og bidrager med at opbygge et positivt selvbillede, øget selvforståelse og tilfredshed hos den enkelte. 

Jeg glæder os til at kunne gøre en forskel for dig om du er alene eller i parforhold.

Du/I er velkomne!

bottom of page