top of page

HVEM ER JEG?

Vejleder Linea Bartholin Familieklinikken Cool Kids program terapi coaching familie

LINEA BARTHOLIN

Familieklinikken drives dagligt af indehaver, mig, Linea Bartholin. Jeg har klinik på Bysøstræde 5, 2. sal i Holbæk, tæt ved Holbæk station og Ahlgade.

Jeg har en solid psykologisk og pædagogisk viden og erfaring med relation-og terapeutisk arbejde gennem 25 år med mennesker - store som små –  både individuelt og i gruppesammenhænge. 

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og en Kandidat i Pædagogik og Psykologi, samt en psyke- og bevægelsesterapeutisk efteruddannelse gennem Moving Cycle Institute USA.

 

Jeg er endvidere uddannet Cool Kids vejleder ved Seminarer.dk som siden 2019 har taget navneskifte til BeCool. Jeg er certificeret træner i Friends Resilience Programmet.

 

Jeg er coach uddannet i Foundation, Practitioner og Senior Practitioner niveau af EMCC, European Mentoring and Coaching Council.

Endelig er jeg blevet færdiguddannet som certificeret kropsorienteret traumebehandler ved Better Flow i januar 2023. 

 

Gennem flere år har jeg været ansat som terapeut på Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk klinik i Roskilde, hvor jeg har kørt Cool Kids og Chilled gruppeforløb, samt individuelle forløb for børn, unge og deres familier.  

 

Min erfaring rummer også mange år som konsulent for særligt udsatte unge og voksne med lavt selvværd, angstproblematikker og almene psykologiske udfordringer med at genfinde trivsel og ressourcer til opstarte uddannelse og komme i beskæftigelse. 

 

Yderligere har jeg været underviser på erhvervsskolen ZBC, i EUX psykologi og pædagogik. Sideløbende med undervisningen har jeg fungeret som elevcoach og SPS vejleder (special pædagogisk støtte) 

 

Jeg brænder for arbejdet med mennesker i udvikling, store som små. Det er yderst vigtigt for mig, både fagligt og personligt, at gøre en mærkbar forskel!

Endelig har det har altid faldet mig naturligt at inddrage min intuition og evne til at aflæse andre mennesker som redskaber til at skabe klarhed og retning i mit terapeutiske arbejde med den enkelte klient.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere viden om klinikkens rådgivning, så er du velkommen til at kontakte Familieklinikken på linea@familieklinikken.dk eller telefon 41406073.

 

Glæder mig til at gøre en forskel for dig og din familie i Familieklinikken! 

 

På glædeligt genhør

 

Linea Bartholin 

bottom of page