HVEM ER VI?

Vejleder Linea Bartholin Familieklinikken Cool Kids program terapi coaching familie
Christina Bjerre Psykolog Familieklinikken cool kids chilled

LINEA BARTHOLIN

Familieklinikken drives dagligt af indehaver, mig, Linea Bartholin. Jeg bor med min familie på Orø har klinik på Amtmandsvej 1, i Holbæk, tæt ved Holbæk sygehus.

Jeg har en solid psykologisk og pædagogisk viden og erfaring med relation-og terapeutisk arbejde gennem 25 år med mennesker - store som små –  både individuelt og i gruppesammenhænge. 

Jeg har en pædagogisk grunduddannelse og en Kandidat i Pædagogik og Psykologi, samt en psyke- og bevægelsesterapeutisk efteruddannelse gennem Moving Cycle Institute USA.

Jeg er endvidere uddannet Cool Kids vejleder og certificeret træner i Friends Resilience Programmet. Endelig er jeg færdiguddannet som Traumeterapeut januar 2023. 

 

Gennem flere år har jeg arbejdet som terapeut på Cool Kids Børne- og Ungdomspsykologisk klinik i Roskilde, hvor jeg har kørt Cool Kids og Chilled gruppeforløb, samt individuelle forløb for børn, unge og deres familier.  

 

Min erfaring rummer også mange år som konsulent for særligt udsatte unge og voksne med lavt selvværd, angstproblematikker og almene psykologiske udfordringer med at genfinde trivsel og ressourcer til opstarte uddannelse og komme i beskæftigelse. 

 

Yderligere har jeg været underviser på erhvervsskolen ZBC, i EUX psykologi og pædagogik. Sideløbende med undervisningen har jeg fungeret som elevcoach og SPS vejleder (special pædagogisk støtte) 

 

Jeg brænder for arbejdet med mennesker i udvikling, store som små. Det er yderst vigtigt for mig, både fagligt og personligt, at gøre en mærkbar forskel!

Endelig har det har altid faldet mig naturligt at inddrage min intuition og evne til at aflæse andre mennesker som redskaber til at skabe klarhed og retning i mit terapeutiske arbejde med den enkelte klient.

Har du spørgsmål eller ønsker du mere viden om klinikkens rådgivning, så er du velkommen til at kontakte Familieklinikken på linea@familieklinikken.dk eller telefon 41406073.

 

Glæder os til at gøre en forskel for dig og din familie i Familieklinikken! 

 

På glædeligt genhør

 

Linea Bartholin 

CHRISTINA BJERRE

Klinikken har første februar 2021 sagt velkommen til Psykolog Christina Isabelle Bjerre. Hun har erfaring fra psykiatri, socialpsykiatri samt fra beskæftigelsesområdet. Hun har en stor passion for arbejdet med mennesker i forskellige sammenhænge, og ser det som sin fornemmeste opgave at møde alle mennesker, både voksne, unge og børn i øjenhøjde.

Christina er i gang med en efteruddannelse og certificering i den kognitive adfærdsterapeutiske metode Cool Kids / Chilled på Aarhus Universitet. Målet er, på sigt, at kunne tilbyde Cool Kids/Chilled gruppeforløb i Familieklinikken.

Christina er gået på barsel 1.11.2021. Vi glæder os til hun kommer tilbage!